Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon : 0 (226) 811 58 61
Belgegeçer : 0 (226) 811 58 63
WEB https://makifersoy77.meb.k12.tr
Adres : KADIKÖY BELDESİ MERKEZ MAH. AHMET YESEVİ 18 SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / YALOVA
VİZYON : Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu şeffaflık ilkesiyle, bütün öğrencilerin, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirip kendine güvenen bireyler yetiştirilmesine fırsat tanımaktır. Gelenek ve göreneklerine saygılı, kültürüne sahip çıkan Milli Ahlak anlayışına uygun olarak yetişmelerine sağlamaktır. Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Teknolojinin getirdiği yeniliklerden yararlanan kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran kendini ifade edebilen, merkezi ortak sınavlarda üstün başarıyı kitlesel başarıya taşıyabilen, Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin desteği ile çevrede, bölgede ve ülkede model olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 15.20
Isınma : Kaloriferli
Pansiyon : PANSİYON BULUNMUYOR.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Yalovadan Termal-Çınarcık yoluna doğru gidildiğinde yolun sol tarafında kalan Özden Mahallesinde bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Özden Mahallesi, Kadıköy / YALOVA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 Km